• Timmermans Consulting Middelbeers - Kees Timmermans Owner Timmermans Consulting

Projectmanagement

Timmermans Consulting heeft een aantal grootschalige / internationale projecten afgeleverd in de afgelopen jaren in verschillende branches.

Timmermans Consulting Middelbeers - Project Management - Projectmanagement


Als gevolg van de benadering van ons, zijn wij in staat om een consistente en volledig gecontroleerd projectplan (met behulp van moderne software), welke:

 

   • door ons ontwikkeld wordt op basis van onze ervaringen
   • overeengekomen wordt met alle belanghebbenden, zodat vooraf acceptatie wordt gecreëerd
   • afgetekend door de projecteigenaar(s)
   • continu beheerd, zodat een eventuele vertraging of kritieke pad probleem zich zou voordoen, dit tijdig beheerd wordt
   • gerapporteerd op een wekelijkse / maandelijkse basis met de belangrijkste prestatie-indicatoren en kritische pad voortgang en/of problemen

 

Projecten van de afgelopen jaren waren o.a.:
   • Europese Project Manager SOX compliancy voor Technicolor HES (Home Entertainment Services) en TES (Theater Entertainment Services) met faciliteiten gelegen in het Verenigd Koninkrijk (Londen, Cwmbran, Rugby), Luxemburg, Nederland (Helmond, Venray), Spanje (Madrid), Italië (Rome , Milaan), Frankrijk (Parijs), Polen (Warschau).  Voor dit project zijn we erin geslaagd de algehele planning, budgetten en kwaliteit van alle SOX gerelateerde activiteiten en deelprojecten in heel Europa met een SOX compliancy resultaat te behalen zoals gepland. Bovenop dit project hebben we een trainingsprogramma ontwikkeld en uitgerold en de daarop aansluitende activiteiten om het hele programma te verankeren in de normale dagelijkse operationele activiteiten.

 

   • Een centralisatie project voor de Sales & marketing organisatie van Bridgestone Banden Noord-Europa (hoofdkantoor in Warwick en Verkoop & Marketing locaties in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zweden, Denemarken en Finland).  Het project was om de verschillende mogelijkheden te bekijken en scenario’s te ontwikkelen om de organisatie-efficiëntie, de klantgerichtheid / tevredenheid en daarmee het rendement op de activa van de onderneming te maximaliseren. Timmermans Consulting heeft de aanwezige situatie onderzocht, alle belangrijke medewerkers geïnterviewd en een businessmodel ontwikkeld met meerdere scenario’s. Door het nemen van deze structurele aanpak, waren we in staat om rekening te houden met alle mogelijke parameters (in dit geval ongeveer 100 verschillende) om alle mogelijke en wenselijke mogelijkheden en hun impact op de investeringen, herstructureringskosten en operationele resultaten te kunnen beoordelen.

 

   • Voor Cinram Europa zijn we erin geslaagd een integraal risicomanagement project voor hun Europese activiteiten in het Verenigd Koninkrijk (TEN – De Entertainment Network), Frankrijk en Duitsland (voormalige Warner faciliteit in Alsdorf) te implementeren.  In lijn met de SOX eisen wilde Cinram (met hoofdkantoor in Toronto, Canada) hun interne controle structuur verbeteren met een soortgelijke aanpak. Timmermans Consulting heeft templates ontwikkeld om alle processen te documenteren, testte de belangrijkste processen en heeft de organisatie geassisteerd met de verbeteringen. Naast de inhoudelijke werkzaamheden zijn we er ook in geslaagd het project conform afspraken te beheersen op planning, budget en de kwaliteit met periodieke rapportages aan het management.

Taal / Language

Timmermans Consulting B.V.

Timmermans Consulting Middelbeers - Logo klein Heiakkerweg 3
5091 KW Middelbeers
The Netherlands


  T. +31 (0)13 5143822

  M. +31 (0)6 53 361917

  F. +31 (0)13 5144326


  Einfo@timmermansconsulting.nl

  Wwww.timmermansconsulting.nl


Timmermans Consulting Middelbeers - Logo