• Timmermans Consulting Middelbeers - Kees Timmermans Owner Timmermans Consulting

Diensten

Timmermans Consulting heeft al diverse projecten uitgevoerd op het gebied van Financiën, Logistiek en IT in verschillende branches (o.a. Internationaal Transport, Productie & Supply Chain Management van FMCG, Bouw en Vastgoed ontwikkeling, B2B & B2C en distributie / logistiek van kantoormiddelen). Daar werken we samen met andere onafhankelijke consultants alsook met consulting organisaties zoals Global Forward in NL, Overbridge Consultants in UK en Provensol in Frankrijk.

 

Risicomanagement

Timmermans Consulting geeft concrete invulling en ondersteuning op het gebied van risicomanagement. Het gericht en gestructureerd beheersbaar maken van uw risico’s en kansen is onze uitdaging. Met onze aanpak welke al vele malen is bewezen bij onze klanten werken we op een consistente manier aan het in kaart brengen van de risico’s en bedreigingen, inventariseren de aanwezige controle punten in Uw processen en assisteren U bij de verdere verbeteringen. Door deze aanpak kunt U Uw resultaten aanzienlijk verbeteren en forse financiele tegenvallers voorkomen.  ⇒ Lees verder.

 

Financieel interim management

Timmermans Consulting biedt Financieel Management diensten aan op interim basis om Uw organisatie te helpen wanneer tijdelijk extra capaciteit nodig is of wanneer tijdelijk de interne organisatie niet op peil is door oorzaken zoals ziekte of plotseling vertrek van management. We kunnen ondersteuning geven op het nivo van Financieel Manager tot aan Internationaal CFO nivo. We hebben ervaringen opgebouwd in meerdere landen en meerdere branch activiteiten.  ⇒ Lees verder.

 

Projectmanagement

Timmermans Consulting heeft een aantal grootschalige / internationale projecten afgeleverd in de afgelopen jaren in verschillende branches. Als gevolg van de benadering van ons, zijn wij in staat om een consistente en volledig gecontroleerd projectplan (met behulp van moderne software) op te zetten, welke door ons wordt opgezet, afgestemd met management en goedgekeurd en door ons wordt beheerd en over gerapporteerd.  ⇒ Lees verder.

 

Overige diensten

Timmermans Consulting is ook Uw partner als het gaat om overige financiele, administratieve of bedrijfseconomische diensten. We kunnen o.a. voor U het volgende verzorgen: Sterkte/zwakte analyse van Uw organisatie, Debiteurenbeheer, Investeringsanalyse, Opzetten van Management Rapportage, Supply chain verbeteringen. We kunnen een breed scala aan diensten op maat aanbieden voor U.  ⇒ Lees verder.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact op met Timmermans Consulting.

 

Timmermans Consulting B.V.

Timmermans Consulting Middelbeers - Logo klein Heiakkerweg 3
5091 KW Middelbeers
Nederland

T. +31 (0)13 5143822
M. +31 (0)6 53 361917
F. +31 (0)13 5144326
E. info@timmermansconsulting.nl

 

Taal / Language

Timmermans Consulting B.V.

Timmermans Consulting Middelbeers - Logo klein Heiakkerweg 3
5091 KW Middelbeers
The Netherlands


  T. +31 (0)13 5143822

  M. +31 (0)6 53 361917

  F. +31 (0)13 5144326


  Einfo@timmermansconsulting.nl

  Wwww.timmermansconsulting.nl


Timmermans Consulting Middelbeers - Logo